Werking en prijzen

Een klein wondertje verdient een persoonlijke aankondiging. Een uniek, vernieuwend en origineel geboortekaartje. Koalala ontwerpt dit kaartje graag, samen met u.

Naast geboortekaartjes kan je bij Koalala ook terecht voor bijpassende suikerboon doosjes, babyborrel uitnodigingen, stickers, bedankkaartjes ...

Hoe werkt het

Graag bespreek ik persoonlijk, via mail of telefonisch wat jullie wensen zijn. Op basis van de informatie die jullie doorgeven gaat Koalala aan de slag. Zijn er specifieke kleuren die jullie verkiezen, moet er gewerkt worden binnen een speciaal formaat, is er een thema dat jullie leuk vinden? Hebben jullie voorbeeldjes van geboortekaartjes die jullie aanspreken? Bekijk de Koalala Design Blog! voor inspiratie. Bekijk het Koalala portfolio. Zitten hier al ontwerpjes bij die jullie mooi vinden. Laat het me weten. Hoe meer informatie jullie me kunnen geven, hoe concreter en gemakkelijker het ontwerpen naar jullie wens wordt.

Als jullie kiezen om met Koalala samen te werken, begint de ontwerpfase. Aan deze fase starten we na ontvangst van het voorschot. Tijdens deze fase worden twee voorontwerpen gemaakt. Deze zullen jullie digitaal (via mail) ontvangen. Bekijk ze rustig en vertel me welke je verkiest. Dit kaartje werken we vervolgens verder uit. Voor het kaartje gelden drie aanpassingsrondes. Het aangepaste kaartje wordt jullie steeds digitaal doorgestuurd. Nu moet enkel nog de juiste tekst doorgegeven worden (de naam van het kindje (jongen/meisje), namen van mama, papa, meter en peter, adresgegevens, geboortelijst, enz. ) en jullie eigen unieke geboortekaartje is klaar!

Koalala maakt het kaartje vervolgens drukklaar en stuurt het (samen met de nodige informatie voor de drukker) digitaal en, indien gewenst, op CD per post (zonder meerprijs) naar jullie door.

Het enige wat jullie nog moeten doen is het kaartje binnenbrengen bij de drukker van jullie keuze en deze zorgt voor de finale oplevering na de geboorte van jullie baby. Na de geboorte contacteer je de drukker voor de laatste finale gegevens (juiste, naam, geboortedatum, lengte, gewicht ...). Indien gewenst kan Koalala jullie helpen in een zoektocht naar een kwalitatieve drukker of eventueel het kaartje rechtstreeks aan hem bezorgen.

Koalala streeft ernaar om jullie kaartje enkele weken voor de uitgerekende datum drukklaar te hebben. Op die manier kom je nooit voor verrassingen te staan als je vroeger moest bevallen. Daarom tel ik ongeveer twee a drie maanden van ons eerste contact tot de finale oplevering van het geboortekaartje.

PRIJZEN *

  • een nieuw grafisch ontwerp: 125,00 euro
  • een nieuw grafisch ontwerp, met (uitgebreid) tekenwerk: 150,00 euro
  • elk bijkomend ontwerp volledig in lijn met het ontwerp van het geboortekaartje (suikerboon doosjes, babyborrel uitnodigingen, stickers, bedankkaartjes ...): 25,00 euro per bijkomstig onderdeel
  • Koalala werkt standaard met een voorschot van 50,00 euro op bovenstaande bedragen bij de aanvang van de ontwerpfase.
    Betaling van het voorschot wil ook zeggen dat jullie akkoord gaan met boven vermelde werking en voorwaarden


BETALING

Na de finale goedkeuring van het geboortekaartje stuurt Koalala jullie een overzicht per mail en een factuur met het volledige factuurbedrag. Deze factuur betaal je binnen de vermeldde vervaldag via overschrijving op onze (Belgische) bankrekening. Alle betalingsgegevens vind je terug op de factuur. Na ontvangst van de betaling worden de finale drukklare bestanden naar je doorgestuurd.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om Koalala te contacteren!

*prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief drukkosten.